Varmt Välkommen till ditt hotellrum!

Vi hoppas att du ska trivas och att du ska sova gott här.

Herrgårdens frukost hittar ni uppe vid Brunkullan, två trappor ovanför baren. Där plockar ni själv ur kylen det ni önskar. Vi har varit tvungna att lösa läget med pandemin på detta sätt istället för vår buffé som vi normalt har. Hoppas ni förstår

Du finner ett litet köksområde en trappa upp vid Brunkullan. Där kan du låna bestick och porslin och micro samt vattenkokare. För dig som reser innan frukostens öppettider, så finns det möjlighet att ta en enklare frukost där.

Vår restaurang är tyvärr stängd i vinter. När vi har grupper bokade kan vi även servera kvällens husman till dig som bor på hotellet. Då är även baren öppen.

En trappa ner från restaurangen finner ni Herrgårdens rekreationsavdelning med möjlighet till bastu och ett enklare gym, det finns även ett pingisbord. För dig som önskar en stunds avkoppling finns två utomhusbad och priset är 150 kr. Dessa måste bokas i förväg i baren eller receptionen. Det finns ett sällskapsrum med TV nere vid bastun.  I Kjellerstedska rummet finner ni biljard och dart.

Herrgården är ofta obemannat för tillfället. Om ni inte förbetalat ert rum kan ni swisha till nummer 070-2060649 så skickar vi kvittot i efterhand.

Vid sen ankomst är det entrén en trappa ner från restaurangen som är ingång. Din rumsnyckel fungerar i låset. Söndagar är vi inte bemannande efter klockan 14,00

Vi erbjuder fritt trådlöst nätverk. Anslut till nätverket sorakerherrgard-guest, ange lösenord: Kempe2019

Säkerheten är viktig för oss, läs i din rumsmapp om utrymning.

Journummer: 070-2060649

Dina tankar och idéer är viktiga för att vi skall kunna utveckla Herrgården ytterligare. Lämna gärna Dina synpunkter till mig eller någon av mina kollegor. Vårt mål är att vi ska vara en fin mötesplats och ett hemtrevligt boende. Det enkla kan vara det fina och genuina. Tyvärr har situationen med pandemin gjort det omöjligt för oss att ha samma bemanning som vi önskar. Men vi gör allt vi kan för att du ska trivas hos oss. Vi vill att man ska känna sig som hemma på Herrgården.

Om du vill utforska området så hittar du all info om sevärdheter och upplevelser via denna länk: https://visitsundsvall.se/?location=Timr%c3%a5

Tack för att Du valt att bo på Söråkers Herrgård

Med vänliga hälsningar

Platschef Maria Åman
maria@sorakersherrgard.com

 

 

 

 

Bokningsförfrågan

Välkommen att göra din bokningsförfrågan nedan eller ring oss på telefon 060-408 40.

Förfrågan gäller*

Boende
Bordsbokning

Kontaktperson

Ange vilket evenemang eller aktivitet som du är intresserad av.
Ange gärna era tankar och idéer om er fest/bröllop i meddelanderutan.


Detta är en förfrågan. Du kommer att få en bekräftelse per e-post på att förfrågan är mottagen. Vi återkommer till dig inom kort.