Varmt Välkommen till ditt hotellrum!

Vi hoppas att du ska trivas och att du ska sova gott här.

På grund av pandemin är vår verksamhet inte som vanligt. Vi har restaurangen stängd och vår frukostbuffé är för tillfället utbytt mot en enklare pentryfrukost. Du hittar din frukost två trappor upp från restaurangen vid Brunkullan. Här njuter du din frukost i lugn och ro när det passar dig. Här kan du även låna micro, vattenkokare och kylskåp vid behov. Finns även porslin och bestick tillgängligt dygnet runt. Vi vill att man ska känna sig som hemma hos oss. Vi försöker att  jobba med vårt värdskap så gott vi kan trots att vi inte har möjlighet att vara på plats i samma utsträckning.

En trappa ner från restaurangen finner ni Herrgårdens rekreationsavdelning med möjlighet till bastu och ett enklare gym, det finns även ett pingisbord. Det finns ett sällskapsrum med TV nere vid bastun. I Kjellerstedska rummet finner ni biljard och dart. Våra utomhus pooler är stängda denna våren och öppnar efter midsommar igen.

Vid sen ankomst är det entrén en trappa ner från restaurangen som är ingång. Din rumsnyckel fungerar i låset.

Journummer: 070-2060649

Vi erbjuder fritt trådlöst nätverk. Anslut till nätverket sorakerherrgard-guest, ange lösenord: Kempe2019

Utcheckningstiden är 8:00–12,00. Om du önskar senare avresa ringer ni journumret så kan vi säkert hitta en lösning.

Säkerheten är viktig för oss, läs din utrymningsplan. Vid brandlarm är uppsamlingsplatsen vid vårt garage på andra sidan vägen.

Dina tankar och idéer är viktiga för att vi skall kunna utveckla Herrgården ytterligare. Lämna gärna Dina synpunkter direkt till oss eller via din bokningskanal. Gästrecentioner betyder mycket för oss, både ris & ros. Vårt mål är att vi ska vara en fin mötesplats och att du som gäst ska få en upplevelse utöver det vanliga. Det enkla kan vara det fina och genuina.

Tack för att Du valt att bo på Söråkers Herrgård

 

Bokningsförfrågan

Välkommen att göra din bokningsförfrågan nedan eller ring oss på telefon 060-408 40.

Förfrågan gäller*

Boende
Bordsbokning

Kontaktperson

Ange vilket evenemang eller aktivitet som du är intresserad av.
Ange gärna era tankar och idéer om er fest/bröllop i meddelanderutan.


Detta är en förfrågan. Du kommer att få en bekräftelse per e-post på att förfrågan är mottagen. Vi återkommer till dig inom kort.