Familjemys på Herrgården

Välkomna att umgås med dina barn och ungdomar i en historisk miljö. Flytta in på herrgården i två dagar och tillbringa tid tillsammans i en hemtrevlig och genuin miljö på landet. Här finns somriga aktiviteter både hos oss på Herrgården och i närområdet.

Boka här

Välkomna att umgås med dina barn och ungdomar i en historisk miljö. Flytta in på Herrgården i två dagar och tillbringa tid tillsammans i en hemtrevlig och genuin miljö på landet. Vi vill att ni ska känna er som hemma hos oss och erbjuder ett familjärt boende med många aktiviteter och badplatser i närområdet. Tips på aktiviteter hittar du här.

Hos oss på Herrgården finns SPA-bad, biorum, pingisbord, biljard, karaoke, kubb, utomhusplockepinn med mera.

Paket 2 nätter  varav 2 vuxna + 2 barn (barn upp till 16 år)
Gäller från och med 1 juli till och med 8 augusti.

Familjerum eller ett trippel och ett enkelrum mittemot varandra (samma pris)

Frukost för 4 personer i 2 dagar

Valfri maträtt i restaurangen (ryggbiffen ingår ej) för 4 personer i 2 dagar

Eftermiddagsfika för 4 personer i 2 dagar

Tillägg extra barn i extrabädd: 800 kr (totalt paketpris)
Tillägg extra dubbelrum: 300 kr per natt

Självklart går det bra att även boka enbart en natt. Hör gärna av er till oss med era önskemål så ser vi till att ordna en fin upplevelse för hela familjen!

TIPS!
I sommar kan man även tälta i Herrgårdsparken. 200 kr per tält och då ingår relaxavdelningen med dusch och bastu. 
Frukost finns att beställa för 100 kr per person. Vi har även plats för husbil för samma pris 200 kr per natt.

 

Aktiviteter SPA-bad

SPA-bad
Njut under bar himmel i vårt varma massagebad, med utsikt över vår vackra herrgårdspark!
För oss på Xpansion Affärspartner är det viktigt att mötas i en miljö som är personlig, varm och omtänksam. Där deltagaren kan känna sig trygg och där service och kvalité har högsta status. Vi har varit kunder på Söråkers Herrgård under en lång tid och här uppfyller man alla våra krav och behov. Vi kan varmt rekommendera stället till andra som söker kvalité i kombination med det personliga.
Anders Wiik, Xpansion Affärspartner AB
Pingsthelgen 2017 gifte vi oss i trädgården på Söråkers Herrgård för att sedan fortsätta festligheterna inomhus. Att ha hela bröllopssällskapet samlat även till dagen efteråt var viktigt för oss. Personalen på Herrgården var lyhörda och kom med tips och idéer på hur helgen skulle bli allt det vi önskade. Vi, liksom våra bröllopsgäster, är mycket nöjda med helgen!
Linda & Kent
Jag reser mycket och har bott hos er ett flertal nätter. Bra rum, god service och fantastisk mat. Jag kan varmt rekommendera Söråker till kollegor som behöver övernattning i Sundsvallstrakten.
Lennart
Vi hade en fantastiskt bröllopshelg! Det var proffsigt och vänligt bemötande av Maria på herrgården från dag 1 när vi började planera vårat bröllop. Ingenting var omöjligt att fixa, inte ens ändringar i sista sekund. Lokalerna i herrgården är jättefina och mysiga. På bröllopsdagen tog herrgården hand om allt och vi kunde bara njuta av vår dag, den goda maten och underhållningen. Tack alla på Söråkers Herrgård för en rock 'n roll kväll!
Sofia & Lars
Vår bröllopsdag inramades med guldkant och med en atmosfär som både kändes hemtrevlig och storslagen på samma gång. Tusen tack till er fantastiska människor som arbetar på Herrgården. Fem plus av fem möjliga!
Makarna Jonsson

Bokningsförfrågan

Välkommen att göra din bokningsförfrågan nedan eller ring oss på telefon 060-408 40.

Förfrågan gäller*

Boende
Bordsbokning

Kontaktperson

Ange vilket evenemang eller aktivitet som du är intresserad av.
Ange gärna era tankar och idéer om er fest/bröllop i meddelanderutan.


Detta är en förfrågan. Du kommer att få en bekräftelse per e-post på att förfrågan är mottagen. Vi återkommer till dig inom kort.