För oss är det säsongens råvaror och kreativa idéer som gäller i köket. Fräscha bufféer, middagar och härligt goda desserter hittar du här. Vi erbjuder våra tjänster till bland annat företagsfester, kalas, bröllop och konferens. Vi skräddarsyr självklart också efter önskemål. Ta en titt och låt er inspireras!
Minimumdebitering 25 personer.
-
Italiensk buffé 279 kr
-
KalltÖrtsmör, focaccia, grissini
-
Vitlöksmarinerade oliver
-
Caprese sallad
-
Pastasallad med pesto, soltorkade tomater
-
Pastasallad med skaldjur, kronärtskocka
-
Salami, mortadella, italienska ostar
-
VarmtCitron- & rosmarinstekt fläskytterfilé
-
Italiensk köttgryta med polenta
-
Rostade grönsaker med mozzarellaost
-
Svamprisotto
-
Ostlasagne
-
SöttPanettonekaka
-
Vaniljpannacotta
-
-
-
Skandinavisk buffé 295 kr
-
KalltSurdegsbröd, nässelsmör
-
Rödlök, gräddfil
-
Västerbottensost, ett urval av kallskurna delikatesser
-
Två sorters inlagd sill
-
Gravad lax
-
Rödbetsgravad lax
-
Hovmästarsås
-
Skånsk potatissallad med kapris
-
Mimosasallad
-
Grönsallad
-
VarmtHerrgårdsvarmrökt lax
-
Rostade rotfrukter med säsongsvilda blommor
-
Kalops (kött från Västernorrland)
-
Pitepalt, lingon
-
Suovas Pirko
-
SöttLingonmousse
-
Hallonpaj, messmörsganache
-
-
BBQ buffé 395 kr
-
KalltKrispig sallad med honungsvinägrett
-
Coleslaw
-
Biffsallad
-
Sallad på varmrökt lax
-
Choritzosallad
-
VarmtHemgjorda högrevsminiburgare (lokalt kött)
-
BBQ Fläskkarré (svenskt kött)
-
Whiskeyglaserad majskyckling (svensk kyckling)
-
Herrgårdslammkorv (lokalt kött)
-
Sotad pastramilax
-
Grillad palsternacka
-
Stekt potatis med ädelost
-
SöttChokladpraliner
-
-
Bröllopsmeny
-
FörrätterCeviche på vildfångad lax från Bergeforsen, koriander, chili, mango, vitlök, avokado, surdegsbröd krutonger.
-
Vaktel ballotine från Bruksgården i Vivstavarv, maskrosvinäger, ramslökssnö, rödbetspannacotta, solrosfrön, Västerbottensost.
-
Sparris från Gotland, forellrom, dillemulsion, jordärtskockschips, brännässlor, rå grädde.
-
VarmrätterÖrtbakad lammfilé, chevrérollad, zucchinipuré , friterad schalottenlök, timjansky.
-
Lättrökt oxfilé, rotfruktsterrin, bisongräsvodkasky, kirskålschips, morotskräm.
-
Sotad tonfisk, selleri, äpple, hasselnötter, purjolök, hjärtmusslaskum, purjolöksolja.
-
DesserterHallonparfait, rabarberkräm, hallonmaräng.
-
Choklad petit four, maskrossorbet, brynt smörkola.
-
Chokladmousse, rödbetsglass, rödbetssnö, lemon curd.
-
-
3-rätters menyförslag fisk (Sep-Dec2019)
-
FörrättRåbiff (lokalt kött) med rödlök, äggula, limerom, pepparrotsemulsion, syrad gurka, kapris, surströmmingssalt (Mitt Skafferi, Alnö)105 kr
-
VarmrättSmörstekt svensk gösfilé, fänkålsskum, morotschips, blomkålscréme, regnbågsrom, confiterade tomater, purjolök225 kr
-
DessertVår hemgjorda hjortronglass, pepparkakskola, maränger, brynt smör, smörstekt brioche65 kr
-
-
3-rätters menyförslag kött (Sep- Dec2019)
-
FörrättRåbiff (lokalt kött) med rödlök, äggula, limerom, pepparrotsemulsion, syrad gurka, kapris, surströmmingssalt (Mitt Skafferi, Alnö)105 kr
-
VarmrättLångbakad svensk vildsvinytterfilé, morotschips, blomkålscréme, senapsemulsion, lingon, Karl Johan svemp225 kr
-
DessertVår hemgjorda hjortronglass, pepparkakskola, maränger, brynt smör, smörstekt brioche65 kr
-
-
3-rätters menyförslag vegetarisk (Sep- Dec2019)
-
FörrättRåbiff (lokalt kött) med rödlök, äggula, limerom, pepparrotsemulsion, syrad gurka, kapris, surströmmingssalt (Mitt Skafferi, Alnö)105 kr
-
VarmrättVegansk terrin på ekologiska bönor, morotschips, blomkålscréme, senapsemulsion, lingon, Karl Johan svamp225 kr
-
DessertVår hemgjorda hjortronglass, pepparkakskola, maränger, brynt smör, smörstekt brioche65 kr
-
-
Glasstårta
-
GlasstårtaHemgjord glasstårta som även kan göras fri från gluten, laktos och mjölk. Pris per person.100 kr
-