Vi har inte lunchen öppen för dropp in, men det går bra att förboka lunch två dagar innan.
Vi erbjuder tallriksservering och lunchen kostar 160 kr per person.
Restaurangen på kvällen är öppen för förbokade sällskap- Om vi inte har annat bokat behöver man vara 25 personer för att vi ska öppna upp köket.
Värdskap är personligt och mat är ett hantverk. Vi har ett arv och en miljö att förvalta och bjuder in traditionen, naturen och historien till vårt hus. Vår meny är inspirerad av maten vi själva älskar. I menyerna hittar du ofta säsongsanpassade lokala råvaror och vi försöker i den utsträckning vi kan, att använda oss av den rikedom som bjuds i omgivningar nära oss.
Våra kockar serverar allt från välkomponerade färdiga menyer till vår populära Herrgårdsburgare. För dig som önskar något enklare serverar vi kvällens husman i Herrgårdsrestaurangen. Vi kan även rekommendera dig att börja kvällen med en bricka av våra utvalda ostar, från en gård nära dig.
Vår filosofi bygger på att god mat och dryck gör människor gladare och vår ambition är därför att erbjuda dig en upplevelse som gör att du vill komma tillbaka. Varmt välkomna till vår restaurang!