KONFERENS

 • Förstärkta rutiner kring städning och hygien
 • Våra medarbetare har fått utbildning i hygien och nya städrutiner och vi tar löpande
  del av myndigheternas riktlinjer och rekommendationer.
 • Vi utför regelbunden desinficering av ytor som används ofta som exempelvis
  dörrhandtag, kortterminaler, hissknappar och bord.
 • Vi har ökat fokus på handhygien, och handdesinfektion finns tillgängligt för våra
  gäster i allmänna utrymmen.
 • Vi hjälper dig hålla avstånd och möblerar glest
 • Vi har minskat antalet bord och stolar i våra restauranger och lobbys för att du ska
  kunna hålla tillräckligt långt avstånd till övriga gäster. Du kommer mötas av ett antal ”kom ihåg att hålla avstånd”- skyltar som hjälper oss alla att inte glömma.
 • Vi kan begränsa antalet besökare per gång i alla allmänna ytor och vi har olika fikastationer vid konferenser, samt egna ingångar om så önskas. Fikat kan med fördel också serveras i lokalen som gruppen hyrt.
 • Vi har tagit bort vår lunchbuffé och gått över till tallriksservering. Gästerna hämtar sina tallrikar själv på markerad plats.
 • Vi startar konferenserna med att personal på plats berättar om hur vi hjälps åt för att vara en säker konferens.
 • Vi serverar frukostbuffé, men har även gjort i ordning ett mindre frukostområde där man kan ta frukost själv ur en kyl om man är i riskgrupp eller dylikt.
 • På grund av personalsituationen och det ekonomiska läget erbjuder vi i höst en begränsad meny som våra konferensgrupper får skickad i förhand. Konferensbokaren väljer då från den i förhand.
 • Vi är mer generösa med våra avbokningsregler kring konferenser i höst. Man kan avboka hel grupp kostnadsfritt fram till 14 dagar innan ankomst. Vi tar även mot
  avbokningar på enskilda deltagare fram till ankomstdagen utan att debitera.
För oss på Xpansion Affärspartner är det viktigt att mötas i en miljö som är personlig, varm och omtänksam. Där deltagaren kan känna sig trygg och där service och kvalité har högsta status. Vi har varit kunder på Söråkers Herrgård under en lång tid och här uppfyller man alla våra krav och behov. Vi kan varmt rekommendera stället till andra som söker kvalité i kombination med det personliga.
Anders Wiik, Xpansion Affärspartner AB
Pingsthelgen 2017 gifte vi oss i trädgården på Söråkers Herrgård för att sedan fortsätta festligheterna inomhus. Att ha hela bröllopssällskapet samlat även till dagen efteråt var viktigt för oss. Personalen på Herrgården var lyhörda och kom med tips och idéer på hur helgen skulle bli allt det vi önskade. Vi, liksom våra bröllopsgäster, är mycket nöjda med helgen!
Linda & Kent
Jag reser mycket och har bott hos er ett flertal nätter. Bra rum, god service och fantastisk mat. Jag kan varmt rekommendera Söråker till kollegor som behöver övernattning i Sundsvallstrakten.
Lennart
Vi hade en fantastiskt bröllopshelg! Det var proffsigt och vänligt bemötande av Maria på herrgården från dag 1 när vi började planera vårat bröllop. Ingenting var omöjligt att fixa, inte ens ändringar i sista sekund. Lokalerna i herrgården är jättefina och mysiga. På bröllopsdagen tog herrgården hand om allt och vi kunde bara njuta av vår dag, den goda maten och underhållningen. Tack alla på Söråkers Herrgård för en rock 'n roll kväll!
Sofia & Lars
Vår bröllopsdag inramades med guldkant och med en atmosfär som både kändes hemtrevlig och storslagen på samma gång. Tusen tack till er fantastiska människor som arbetar på Herrgården. Fem plus av fem möjliga!
Makarna Jonsson

Bokningsförfrågan

Välkommen att göra din bokningsförfrågan nedan eller ring oss på telefon 060-408 40.

Förfrågan gäller*

Boende
Bordsbokning

Kontaktperson

Ange vilket evenemang eller aktivitet som du är intresserad av.
Ange gärna era tankar och idéer om er fest/bröllop i meddelanderutan.


Detta är en förfrågan. Du kommer att få en bekräftelse per e-post på att förfrågan är mottagen. Vi återkommer till dig inom kort.