Allt vi tillagar i herrgårdens kök kryddas med känsla. Vi väljer gärna lokala råvaror till våra menyer och allt är av högsta kvalitet. I vår restaurang kan ni välja mellan att ta något enkelt och snabbt eller att tillbringa hela kvällen med att uppleva en komplett måltid. Minimum antal för våra buffé menyer är 25 personer.

Tveka inte att fråga oss om alternativ. Är ni ett större sällskap så skräddarsyr vi självklart efter önskemål.

Vid matallergi eller intolerans kontakta oss i förväg så löser vi det!

Aktiviteter After Work

afterwork
After Work inställt tillsvidare! Avsluta veckan med god mat och trevligt umgänge med vänner och kollegor. Fredagar kl. 17:00-21:00. Den sista fredagen i månaden har vi en Öppen Scen i restaurangen vid vår AW! Tomas Coox spelar piano under kvällen och kompar gärna dig om du önskar. Anmäl dig till maria@sorakeraherrgard.com

Aktiviteter Dagens Lunch

lunchbuffe
Välkommen på Dagens Lunch med salladsbuffé, måltidsdryck, veckans soppa, bröd & smör samt kaffe och kaka. Tillsvidare har vi tallriksservering och Take Away kl 11:00-13:00.

Aktiviteter Hyra buss

Låt oss sköta transporten, hyr buss med chaufför av oss! I samarbete med Sjöströms Busstrafik kan vi erbjuda transport till och från herrgården. Bussen har 22 platser och priset för en resa tur och retur Sundsvall- Söråker kostar 2 700 kr exkl moms. Andra förfrågningar per offert.

Bokningsförfrågan

Välkommen att göra din bokningsförfrågan nedan eller ring oss på telefon 060-408 40.

Förfrågan gäller*

Boende
Bordsbokning

Kontaktperson

Ange vilket evenemang eller aktivitet som du är intresserad av.
Ange gärna era tankar och idéer om er fest/bröllop i meddelanderutan.


Detta är en förfrågan. Du kommer att få en bekräftelse per e-post på att förfrågan är mottagen. Vi återkommer till dig inom kort.