Får vi lov att bjuda upp till bröllopsfest

Ibland vill man bara stanna tiden och njuta av att vara här och nu med den och de man älskar mest. Att få andas in den hänförande doften från blommorna i brudbuketten och höra sorlet från förväntansfulla gäster. Med lyckotårar i ögonvrån och fjärilar i magen vill vi att ni ska få uppleva den bästa dagen i ert liv hos oss på Söråkers Herrgård

Kontakta oss

Sommarbröllop eller vinterbröllop?

Hos oss finns möjligheten att anordna det lilla mysiga bröllopet med familjen eller slå på stort och hyra hela herrgården. Varför inte ha ett bröllop i dagarna 3 precis som i sagornas värld? Inte bara är platsen i sig en vacker och romantisk oas för bröllop, vi serverar även förstklassig mat och service.

Vår herrgårdspark inbjuder till sommarbröllop med vigsel i skuggan av träd som sett tidevarv komma och gå. Andra vackra miljöer är verandan eller inomhus i herrgården. Eller varför inte låta ett gnistrande vinterbröllop lysa upp den mörkaste tiden på året med kärlek, värme och hopp om en blomstrande framtid. Valet är ert och uppgiften att göra er dag till den bästa är vår.

Som er bröllopspartner så ser vi till att bistå er med den bästa servicen. Vi kan både tipsa om, samt boka fotograf och musik/underhållning. En av våra samarbetspartners är ”Fröken Fotograf” som ser till att föreviga dagens alla fina ögonblick.

Med endast fem till femton minuters bilresa från Tynderö kyrka, Timrå kyrka, Hässjö kyrka och Lögdö kapell finns många möjligheter till en kyrklig vigsel. Vi bokar gärna transport med häst och vagn, bil eller annat färdmedel efter önskemål.

Bröllopspaket

Välkommen att ge ditt äktenskap en extra bra start genom att anlända till herrgården redan dagen före bröllopet för en god natts sömn, frukost i lugn och ro samt bröllopsförberedelser på plats. På bröllopsdagen bereder vi rum för frisersalong om du önskar det och om några av gästerna vill göra sig fina hos oss löser vi det på ett smidigt sätt.

Efter dagens alla festligheter kan det komma väl till pass med nattamat på småtimmarna. Varmkorv med bröd i trädgården eller Janssons frestelse är klassiker som aldrig slår fel. Avrunda kvällen mätt och belåten och fullända firandet med gemensam frukostbuffé dagen därpå. Njut av den första fantastiska dagen tillsammans med din äkta hälft i lugn och ro innan ni checkar ut som man och hustru.

Menyförslag

Med fokus på bra råvaror och kombinationer som kittlar smaklökarna sätter vi ihop en meny som ni sedan kan välja ifrån. I den mån vi kan handlar vi även närproducerat.

Förrätter:

 • LÖJROM- Hasselbackspotatis, créme fraiche, rödlök, brynt smör och örter
 • GRÖN SPARRIS- Herrgårdens egen färskost, rostad bovete, krämig citronvinägrett och körvel
 • RÖDBETOR- Herrgårdens egen smulost, rökt sidfläsk, grönt äpple och björksavsdressing

Varmrätter:

 • OXFILÈ- Potatiskaka med västerbottensost, lättrökta små tomater, savoykål och Sauvignonsås
 • HÄLLEFLUNDRA- Brynt smör, kapris, ansjovis, vitlök, mangold och krispig mandelpotatis
 • VILD FÅGEL- (Ripa, And, Rapphöna eller Tjäder, det beror på tillgänglighet). Örtbakad potatisstomp, skogssvamp, brysselkål, lingon-Bourgonesås

Desserter:

 • HERRGÅRDENS OSTKAKA TRIFEL- Salt-karamell, hjortron och grädde
 • HALLON PAVLOVAS- Vaniljcréme, citron och mynta
 • CITRONKLADDKAKA- Saltlakritsganache, blåbär och pistaschnötter

Bröllopspaket Bröllopsnatt

bröllopsförberedelser
Förgyll bröllopsdagen med hotellövernattning i vår svit! Varför inte anlända till herrgården redan dagen före bröllopet för en god natts sömn, frukost i lugn och ro samt bröllopsförberedelser på plats.

Bröllopspaket Vårt bröllopspaket

bröllop timrå söråker
Vi ser till att göra er bröllopsdag till den absolut största och bästa! Låt oss ta hand om er så att er bröllopsdag blir ett minnesvärt ögonblick för såväl er som gästerna.
För oss på Xpansion Affärspartner är det viktigt att mötas i en miljö som är personlig, varm och omtänksam. Där deltagaren kan känna sig trygg och där service och kvalité har högsta status. Vi har varit kunder på Söråkers Herrgård under en lång tid och här uppfyller man alla våra krav och behov. Vi kan varmt rekommendera stället till andra som söker kvalité i kombination med det personliga.
Anders Wiik, Xpansion Affärspartner AB
Pingsthelgen 2017 gifte vi oss i trädgården på Söråkers Herrgård för att sedan fortsätta festligheterna inomhus. Att ha hela bröllopssällskapet samlat även till dagen efteråt var viktigt för oss. Personalen på Herrgården var lyhörda och kom med tips och idéer på hur helgen skulle bli allt det vi önskade. Vi, liksom våra bröllopsgäster, är mycket nöjda med helgen!
Linda & Kent
Jag reser mycket och har bott hos er ett flertal nätter. Bra rum, god service och fantastisk mat. Jag kan varmt rekommendera Söråker till kollegor som behöver övernattning i Sundsvallstrakten.
Lennart
Vi hade en fantastiskt bröllopshelg! Det var proffsigt och vänligt bemötande av Maria på herrgården från dag 1 när vi började planera vårat bröllop. Ingenting var omöjligt att fixa, inte ens ändringar i sista sekund. Lokalerna i herrgården är jättefina och mysiga. På bröllopsdagen tog herrgården hand om allt och vi kunde bara njuta av vår dag, den goda maten och underhållningen. Tack alla på Söråkers Herrgård för en rock 'n roll kväll!
Sofia & Lars
Vår bröllopsdag inramades med guldkant och med en atmosfär som både kändes hemtrevlig och storslagen på samma gång. Tusen tack till er fantastiska människor som arbetar på Herrgården. Fem plus av fem möjliga!
Makarna Jonsson

Bokningsförfrågan

Välkommen att göra din bokningsförfrågan nedan eller ring oss på telefon 060-408 40.

  Förfrågan gäller*

  Boende

  Bordsbokning

  Kontaktperson

  Ange vilket evenemang eller aktivitet som du är intresserad av.

  Ange gärna era tankar och idéer om er fest/bröllop i meddelanderutan.


  Detta är en förfrågan. Du kommer att få en bekräftelse per e-post på att förfrågan är mottagen. Vi återkommer till dig inom kort.