Konferensaktivitet Escapebox

Boka en härlig samarbetsövning med Escapebox Norr. Denna aktivitet är som ”Escape Room i en box”. En massa klurigheter att lösa tillsammans, där ni i lag tävlar mot era kollegor. Ett adrenalinfyllt lagspel för 8-200 personer.

Aktiviteter

"Mordmysterium" Ska ni arrangera ett roligt och spännande event till er personalfest, konferens, kundaktivitet, kick-off, födelsedagsfest eller möhippa så är det här en trevlig aktivitet i samarbete med Mordmysterium Norr.

Presence by Art

Boka en härlig och givande gruppaktivitet med en ny spännande metod. Med Presence by Art stärks gemenskapen genom en unik kombination av kreativa uttryck, yoga och mindfullness.

Gästinformation

nycklar
Till dig som nyss checkat in

Säkra besök hos oss

coronainfo
Alla, såväl gäster som medarbetare, ska känna sig säkra och trygga hos oss. Därför bevakar och följer vi myndigheters riktlinjer och rekommendationer i hur man bedriver en trygg verksamhet under rådande coronavirusutbrott. Vi har implementerat en rad olika åtgärder och rutiner kring bland annat hygien, städning och materbjudande. Välkommen till oss!

Aktiviteter i närområdet

kanot
Hos oss hittar du tid för avkoppling, tid för utveckling, tid för inspiration och tid för varandra. Med närheten till Indalsälvens unika delta och havet erbjuds bad, cykel, vandring, fiske, kajak, friluftsliv samt golf med mera.

Aktiviteter Hyra buss

Låt oss sköta transporten, hyr buss med chaufför av oss! I samarbete med Sjöströms Busstrafik kan vi erbjuda transport till och från herrgården. Bussen har 22 platser och priset för en resa tur och retur Sundsvall- Söråker kostar 2 700 kr exkl moms. Andra förfrågningar per offert.

Aktiviteter Husdjur

vovve
Hos oss är alla fyrbenta vänner välkomna att bo. Vi har totalt 40 rum där katter och hundar kan bo tillsammans med sin matte/husse.  Pristillägg 200 kr/rum

Konferens Konferensvandring

vandra timrå
Nyhet konferensvandring! Byt ut konferenslokalen mot naturens rum i vårt nya dagkonferenspaket. Bokningsbart maj-september

Aktiviteter Boka Första Hjälpen-utbildning

första hjälpen
Första hjälpen-utbildning på Herrgården! Boka en livsnödvändig aktivitet i samband med din konferens.

Bokningsförfrågan

Välkommen att göra din bokningsförfrågan nedan eller ring oss på telefon 060-408 40.

Förfrågan gäller*

Boende
Bordsbokning

Kontaktperson

Ange vilket evenemang eller aktivitet som du är intresserad av.
Ange gärna era tankar och idéer om er fest/bröllop i meddelanderutan.


Detta är en förfrågan. Du kommer att få en bekräftelse per e-post på att förfrågan är mottagen. Vi återkommer till dig inom kort.