Boka din egen pianobar med underhållning av pianovirtuosen Chris O´Berg.

Vi ordnar med en pianobar för din grupp!

Aktiviteter Free Movement

Bjud in glädjen! Här får ni väcka kroppen, lossa på trötthet, skapa flöde, balans och ny energi. Maria guidar till musiken och du rör dig fritt och leds av din intuition och din förmåga. Hör omvandlas tröghet till nytt flöde. Vi möts vi i kärlek, glädje och med ett öppet sinne!

Aktiviteter Föreläsningar

Utforska nya perspektiv och ge din arbetsgrupp en kreativ boost med våra handplockade föreläsare! Vi är stolta över att kunna erbjuda Er tillgång till en samling av inspirerande föreläsare som kan anpassa sina presentationer för att möta era specifika behov. Ta steget mot en framgångsrik och välmotiverad arbetsgrupp. Kontakta oss för att diskutera era behov och låt oss hjälpa Er att skapa en minnesvärd och givande upplevelse för just Er arbetsgrupp!

Aktiviteter Upplevelse på Herrgården med Loungeteatern!

Upplev en kväll på Herrgården med Loungeteatern! Loungeteatern skapar engagerande underhållning för fester, middagar och möten. Med 25 års erfarenhet ger vi ert arrangemang en komisk, dramatisk eller musikalisk inramning. En upplevelse ni sent kommer att glömma!

Aktiviteter Konferens Konferensaktivitet Escapebox

Boka en härlig samarbetsövning med Escapebox Norr. Denna aktivitet är som ”Escape Room i en box”. En massa klurigheter att lösa tillsammans, där ni i lag tävlar mot era kollegor. Ett adrenalinfyllt lagspel för 8-200 personer.

Aktiviteter

"Mordmysterium" Ska ni arrangera ett roligt och spännande event till er personalfest, konferens, kundaktivitet, kick-off, födelsedagsfest eller möhippa så är det här en trevlig aktivitet i samarbete med Mordmysterium Norr.

Presence by Art

Boka en härlig och givande gruppaktivitet med en ny spännande metod. Med Presence by Art stärks gemenskapen genom en unik kombination av kreativa uttryck, yoga och mindfullness.

Gästinformation

nycklar
Till dig som nyss checkat in

Aktiviteter i närområdet

kanot
Hos oss hittar du tid för avkoppling, tid för utveckling, tid för inspiration och tid för varandra. Med närheten till Indalsälvens unika delta och havet erbjuds bad, cykel, vandring, fiske, kajak, friluftsliv samt golf med mera.

Aktiviteter Musikaliskt inslag

Boka ett musikaliskt inslag till din konferens eller fest. Arve Solli skräddarsyr efter dina önskemål

Bokningsförfrågan

Välkommen att göra din bokningsförfrågan nedan eller ring oss på telefon 060-408 40.

  Förfrågan gäller*

  Boende

  Bordsbokning

  Kontaktperson

  Ange vilket evenemang eller aktivitet som du är intresserad av.

  Ange gärna era tankar och idéer om er fest/bröllop i meddelanderutan.


  Detta är en förfrågan. Du kommer att få en bekräftelse per e-post på att förfrågan är mottagen. Vi återkommer till dig inom kort.