Aktiviteter Herrgårds Fever

Välkomna till en discokväll som du sent ska glömma. Lördagen den 4 april bjuder Timrå Folkets Hus och Söråkers Herrgård in till "Herrgårds Fever". Det blir underhållning av bla superstar Florian Voss och DJ Riffo spelar låtarna vi minns från 70-90-talet och får hela herrgården att gunga.

Aktiviteter Yoga event

Yoga-event med Björn & Brahma på Söråkers Herrgård. Datum: 27- 28 mars och 17 - 18 april. Ge dig själv en belöning efter veckans arbete. Koppla om med Yoga, Meditation, Gong och en kärleksfull gemenskap från fredag eftermiddag till lördag förmiddag. När du kommer hem är hela helgen kvar - i harmoni!

Aktiviteter Må bra helg

På herrgården ska man må bra. Vi vill vara platsen där du kan släppa verkligheten för en stund och känna en hemtrevlig lugn atmosfär. Perfekt för tex tjejgänget, födelsedagsfirande eller en annorlunda familjeupplevelse. Under två helger våren 2020 kommer vi att erbjuda denna paketlösning som vi kallar "Må bra helg".

Aktiviteter Herrgårdsdagen med picknickkonsert 13 juni

Save the date! Vårt lyckade arrangemang tillsammans med Kenneth Tjernström förra sommaren, bringade mycket gemenskap och glädje, så självklart vill vi köra till sommaren igen. Nu utökar vi med en heldag den 13 juni som vi kallar "Herrgårdsdagen med picknickkonsert"

Aktiviteter Hyra buss

Låt oss sköta transporten, hyr buss med chaufför av oss! I samarbete med Sjöströms Busstrafik kan vi erbjuda transport till och från herrgården. Bussen har 22 platser och priset för en resa tur och retur Sundsvall- Söråker kostar 2 700 kr exkl moms. Andra förfrågningar per offert.

Aktiviteter Nyttan av att göra ingenting

Kurs med Roger Kangas den 13-14 mars, som varvar teori och praktiska övningar för att ge dig verktyg att hantera en stressig vardag.

Aktiviteter Dagens Lunch

lunchbuffe
Välkommen på Dagens Lunch med salladsbuffé, måltidsdryck, veckans soppa, bröd & smör samt kaffe och kaka.

Aktiviteter After Work

afterwork
Avsluta veckan med god mat och trevligt umgänge med vänner och kollegor. Fredagar kl. 17:00-21:00. Säsongspremiär 14 februari 2020.

Aktiviteter Husdjur

Hos oss är alla fybenta vänner välkomna att bo. Vi har totalt 40 rum där katter och hundar kan bo tillsammans med sin matte/husse.  Pristillägg 200 kr/rum/natt

Aktiviteter Badkalas

Fira ditt barns födelsedag hos oss med ett roligt spabadkalas och vår hemgjorda glasstårta.

Bokningsförfrågan

Välkommen att göra din bokningsförfrågan nedan eller ring oss på telefon 060-408 40.

Förfrågan gäller*

Boende
Bordsbokning

Kontaktperson

Ange vilket evenemang eller aktivitet som du är intresserad av.
Ange gärna era tankar och idéer om er fest/bröllop i meddelanderutan.


Detta är en förfrågan. Du kommer att få en bekräftelse per e-post på att förfrågan är mottagen. Vi återkommer till dig inom kort.