Gästen i centrum

Länge har människor mötts här i vår herrgård och det är en viktig del i vår verksamhet. Här sker idéutbyten under arvet av de handlingskraftiga män och kvinnor som bidragit till att föra herrgården till den position den har i dag som konferensanläggning.

Boka konferens

Inspirerande möten

För oss är det viktigt att varje möte, konferens och event ska vara inspirerande och minnesvärt. Vi är kända för vår flexibla och personliga service och vill gärna att du berättar för oss vad du vill uppnå med ditt möte, så att vi kan hjälpa dig att lyckas på bästa sätt.

På Söråkers Herrgård är allt möjligt. Ett naturskönt läge, en fantastisk och lyhörd personal samt goda parkeringsmöjligheter och sist men inte minst närheten till såväl Timrå, Sundsvall, Härnösand och Midlanda gör oss till en uppskattad mötesplats.

Konferenslokaler

Våra konferenslokaler, namngivna efter träd och blommor från trädgårdsskolans tid och från herrgårdsparken, rymmer från 2 upp till 130 personer. Här möts ni i en varm atmosfär i en härlig herrgårdsmiljö.

Konferenslokalerna är traditionellt utrustade med allt som hör en konferens till. Alla lokaler har PC kanoner. Alla lokaler har inte högtalarsystem, så säg till om ni har det behovet vid bokningstillfället. Man kan även hyra vår interaktiva whiteboard som även har kamera och ljud för uppkopplade möten. Mer info om skärmen och dess funktioner hittar ni här: https://youtu.be/itUAMLi8KXA

Vi har ett samarbete med Stefan Forslund & Steff Productions om du önskar boka ljud och video produktioner. Dom hjälper även till med livestreaming av ditt möte. Se mer info här: http://steff.se/

Kapacitet

Kapaciteten för nedanstående konferenslokaler och grupprum är beräknad efter biosittning som ger maximal kapacitet. Vi anpassar möbleringen efter dina behov, kontakta oss så skräddarsyr vi din konferens eller ditt möte.

Brunkullan: 130 personer
Mosippan: 35 personer
Löfgrens Salong 31 personer
Trädgårdsflygeln: 45 personer
Avenboken: 17 personer
Kapellet: 61 personer
Hattrummet: 8 personer
Styvmorsviolen: 10 personer
Linblomman: 6 personer
Tujan: 10 personer
Valnöten: 12 personer
Paradisäpplet: 8 personer
Granen: 10 personer
Björken: 10 personer

Bokningsvillkor

Säkerhetsrutiner ”Safe to visit”

Konferens Dagkonferens

konferensrum
Det finns många skäl att anordna en dagkonferens. Bara att byta miljö för en dag kan göra att man arbetar mer kreativt och får ny inspiration. Boka din dagkonferens hos oss!

Konferens Lunch till lunch konferenspaket

fikabuffe
Checka in strax innan lunch och börja med att äta gott innan ni sätter igång att arbeta. Hos oss finns allt du behöver för ett lyckat möte!

Konferens Tvådagars konferenspaket

konferens
Boka en längre konferens hos oss, med allt du behöver för ett lyckat möte! Varför inte boka in en kvällsaktivitet med underhållning? Fråga oss så hjälper vi dig!
För oss på Xpansion Affärspartner är det viktigt att mötas i en miljö som är personlig, varm och omtänksam. Där deltagaren kan känna sig trygg och där service och kvalité har högsta status. Vi har varit kunder på Söråkers Herrgård under en lång tid och här uppfyller man alla våra krav och behov. Vi kan varmt rekommendera stället till andra som söker kvalité i kombination med det personliga.
Anders Wiik, Xpansion Affärspartner AB
Pingsthelgen 2017 gifte vi oss i trädgården på Söråkers Herrgård för att sedan fortsätta festligheterna inomhus. Att ha hela bröllopssällskapet samlat även till dagen efteråt var viktigt för oss. Personalen på Herrgården var lyhörda och kom med tips och idéer på hur helgen skulle bli allt det vi önskade. Vi, liksom våra bröllopsgäster, är mycket nöjda med helgen!
Linda & Kent
Jag reser mycket och har bott hos er ett flertal nätter. Bra rum, god service och fantastisk mat. Jag kan varmt rekommendera Söråker till kollegor som behöver övernattning i Sundsvallstrakten.
Lennart
Vi hade en fantastiskt bröllopshelg! Det var proffsigt och vänligt bemötande av Maria på herrgården från dag 1 när vi började planera vårat bröllop. Ingenting var omöjligt att fixa, inte ens ändringar i sista sekund. Lokalerna i herrgården är jättefina och mysiga. På bröllopsdagen tog herrgården hand om allt och vi kunde bara njuta av vår dag, den goda maten och underhållningen. Tack alla på Söråkers Herrgård för en rock 'n roll kväll!
Sofia & Lars
Vår bröllopsdag inramades med guldkant och med en atmosfär som både kändes hemtrevlig och storslagen på samma gång. Tusen tack till er fantastiska människor som arbetar på Herrgården. Fem plus av fem möjliga!
Makarna Jonsson

Bokningsförfrågan

Välkommen att göra din bokningsförfrågan nedan eller ring oss på telefon 060-408 40.

  Förfrågan gäller*

  Boende

  Bordsbokning

  Kontaktperson

  Ange vilket evenemang eller aktivitet som du är intresserad av.

  Ange gärna era tankar och idéer om er fest/bröllop i meddelanderutan.


  Detta är en förfrågan. Du kommer att få en bekräftelse per e-post på att förfrågan är mottagen. Vi återkommer till dig inom kort.