Vårt hjärta klappar för värdskap

Bakom vårt genuina värdskap finns människor som älskar sitt arbete, det är hjärtat i hela verksamheten. Med omtanke och engagemang ser vi till att din vistelse hos oss blir precis som du önskar.

Varmt välkomna till oss!

Moderbolaget för Söråkers Herrgård är Folkets Hus Sundsvall. Föreningen äger även Quality Hotel Sundsvall samt Bio Drakstaden.  Herrgården har ägts av Folkets Hus sedan 2008. Söråkers Herrgård är ett konferenshotell där det erbjuds boende, konferenser, mat och fester som tex bröllop. Vår VD heter Ralph Lindberg

 

Vi ser fram mot att få ta hand om dig.

 

Här ska vi må bra, alla ni och jag

maria åman

Jag heter Maria Åman och är platschef här på Söråkers Herrgård. Som gäst på Herrgården ska du må bra i en hemtrevlig miljö. Det enkla är ofta det fina och det genuina. Allt handlar om att dela med sig av sig själv, ett värdskap måste få vara högst personligt. Jag vill att du som gäst ska känna värme och omtanke i huset. För mig börjar ett värdskap mellan kollegor och en kultur där man gör varandra starkare är viktigt för mig. Inledningsorden kommer från Herrgårdssången som  jag skrivit texten till.  I sången finns känslan som vi vill ge dig. Lyssna gärna på länken. Värdskap är som musik, när rytmen uppstår och den rätta känslan infinner sig, är det bara att gunga med. Vi ser fram mot att få ta hand om dig och ge dig en upplevelse du varmt ska bära med dig. 

 

Kock köket

Jag heter Dan Fortier och är kökschef på Söråkers Herrgård. Idag jobbar jag lika mycket med värdskap som med matlagning. Allt handlar om en totalupplevelse för våra besökare. Man blir glad av god mat, ljuvliga dofter och spännande dryck. Mitt mål är att få våra kunder att känna sig som gäster. För mig börjar ett lyckat värdskap mycket tidigare än när gästen väl är på plats. Det startar hos värden själv redan i planeringen och sen på vägen till arbetet. Då kan alla känna sig väntade och välkomna.

För oss på Xpansion Affärspartner är det viktigt att mötas i en miljö som är personlig, varm och omtänksam. Där deltagaren kan känna sig trygg och där service och kvalité har högsta status. Vi har varit kunder på Söråkers Herrgård under en lång tid och här uppfyller man alla våra krav och behov. Vi kan varmt rekommendera stället till andra som söker kvalité i kombination med det personliga.
Anders Wiik, Xpansion Affärspartner AB
Pingsthelgen 2017 gifte vi oss i trädgården på Söråkers Herrgård för att sedan fortsätta festligheterna inomhus. Att ha hela bröllopssällskapet samlat även till dagen efteråt var viktigt för oss. Personalen på Herrgården var lyhörda och kom med tips och idéer på hur helgen skulle bli allt det vi önskade. Vi, liksom våra bröllopsgäster, är mycket nöjda med helgen!
Linda & Kent
Jag reser mycket och har bott hos er ett flertal nätter. Bra rum, god service och fantastisk mat. Jag kan varmt rekommendera Söråker till kollegor som behöver övernattning i Sundsvallstrakten.
Lennart
Vi hade en fantastiskt bröllopshelg! Det var proffsigt och vänligt bemötande av Maria på herrgården från dag 1 när vi började planera vårat bröllop. Ingenting var omöjligt att fixa, inte ens ändringar i sista sekund. Lokalerna i herrgården är jättefina och mysiga. På bröllopsdagen tog herrgården hand om allt och vi kunde bara njuta av vår dag, den goda maten och underhållningen. Tack alla på Söråkers Herrgård för en rock 'n roll kväll!
Sofia & Lars
Vår bröllopsdag inramades med guldkant och med en atmosfär som både kändes hemtrevlig och storslagen på samma gång. Tusen tack till er fantastiska människor som arbetar på Herrgården. Fem plus av fem möjliga!
Makarna Jonsson

Bokningsförfrågan

Välkommen att göra din bokningsförfrågan nedan eller ring oss på telefon 060-408 40.

  Förfrågan gäller*

  Boende

  Bordsbokning

  Kontaktperson

  Ange vilket evenemang eller aktivitet som du är intresserad av.

  Ange gärna era tankar och idéer om er fest/bröllop i meddelanderutan.


  Detta är en förfrågan. Du kommer att få en bekräftelse per e-post på att förfrågan är mottagen. Vi återkommer till dig inom kort.