Våra aktiviteter

Nutid eller dåtid? Hos oss hittar du en kombination av både och. Hos oss hittar du också tid för avkoppling, tid för utveckling, tid för inspiration och tid för varandra. Med närheten till Indalsälvens unika delta och havet erbjuds bad, cykel, vandring, fiske, kajak, friluftsliv samt golf med mera.

Fiske i Vifstavarvstjärn.

Ädelfisk. Fiskekort säljs i receptionen och fiskeutrustning finns för utlåning.

Paddling i Ljustorp

Läs mer här

Turridning på Islandshästar på Riiby Gård

Läs mer här

Fin frisbeegolfbana i Fagervik vid Fagerstranden

Banan är lagd som en rekreationsbana med 18 korgar och 2 utkast på varje korg. En grön lite lättare slinga och en gul något svårare slinga. En trätrall med matta är placerad vid varje utkast.

Söråkers vackra strandpromenad

Gång- och cykelväg vid havet nedanför Herrgården. Strandpromenaden är ca 3 km lång.

Åkeröviken, Åstön.

Lång sandstrand innanför Åkerövikens båtbryggor. Stora gräsytor att ligga på.

Koviken, Åstön.

Det lilla badstället med såväl sandstrand som klippor.

Oxviken, Tynderö

En av Norrlands bästa sandstränder med långgrunt vatten.

Timrå Golfklubb

Välkommen att spela golf på Europas nordligaste seasidebana vid Indalsälvens delta, endast 8 minuter från Herrgården med bil.

Jukeboxbio på Söråkers Folkets Hus

Boka en privat visning av en valfri film i vårt utbud. Ta med kollegorna, vännerna, familjen eller dejten på en alldeles egen privat filmvisning. Antal upp till 7 personer. Drömmer Du om någon annan film? Testa att önska..

Läs mer här

Skeppshamnsleden

Skeppshamnsleden sträcker sig från E4 vid Torsboda och ända ut till yttersta spetsen på Åstön och havsbandet. Efter vägen kommer du att stöta på en variation av upplevelser, herrgårdsboende, långsträckta badstränder, trevliga skärgårdsrestauranger, loppisar, gårdsbutiker och naturreservat.

Ny vandringsstig i Deltat

Att vandra i Timrå är sommarens och höstens finaste äventyr. En sammanlagt cirka fem kilometer lång sträcka som går runt i deltat. Stigen tar vandrarna runt i Indalsälvens deltaområde och det bjuds på kustvandring och promenad längs små vattendrag. I området är det ett rikt djurliv och vandrare har chans att skåda flera olika arter.

Läs mer om olika vandringsaktiviteter i Timrå här

För våra konferensgrupper erbjuder vi aktiviteter i samarbete med Aktivera

I samarbete med Aktivera Sundsvall kan vi erbjuda ett flertal aktiviteter.

Läs mer och få inspiration här

 

 

Aktiviteter SPA-bad

SPA-bad
Njut under bar himmel i vårt varma massagebad, med utsikt över vår vackra herrgårdspark!

Aktiviteter Konferensyoga

Testa yoga! Ett perfekt avbrott i vardagen som ger energi, balans och inre lugn.

Aktiviteter Aktiviteter för grupper

aktivera sundsvall
I samarbete med Aktivera Sundsvall kan vi erbjuda lekfulla, roliga och utvecklande gruppaktiviteter!
För oss på Xpansion Affärspartner är det viktigt att mötas i en miljö som är personlig, varm och omtänksam. Där deltagaren kan känna sig trygg och där service och kvalité har högsta status. Vi har varit kunder på Söråkers Herrgård under en lång tid och här uppfyller man alla våra krav och behov. Vi kan varmt rekommendera stället till andra som söker kvalité i kombination med det personliga.
Anders Wiik, Xpansion Affärspartner AB
Pingsthelgen 2017 gifte vi oss i trädgården på Söråkers Herrgård för att sedan fortsätta festligheterna inomhus. Att ha hela bröllopssällskapet samlat även till dagen efteråt var viktigt för oss. Personalen på Herrgården var lyhörda och kom med tips och idéer på hur helgen skulle bli allt det vi önskade. Vi, liksom våra bröllopsgäster, är mycket nöjda med helgen!
Linda & Kent
Jag reser mycket och har bott hos er ett flertal nätter. Bra rum, god service och fantastisk mat. Jag kan varmt rekommendera Söråker till kollegor som behöver övernattning i Sundsvallstrakten.
Lennart
Vi hade en fantastiskt bröllopshelg! Det var proffsigt och vänligt bemötande av Maria på herrgården från dag 1 när vi började planera vårat bröllop. Ingenting var omöjligt att fixa, inte ens ändringar i sista sekund. Lokalerna i herrgården är jättefina och mysiga. På bröllopsdagen tog herrgården hand om allt och vi kunde bara njuta av vår dag, den goda maten och underhållningen. Tack alla på Söråkers Herrgård för en rock 'n roll kväll!
Sofia & Lars
Vår bröllopsdag inramades med guldkant och med en atmosfär som både kändes hemtrevlig och storslagen på samma gång. Tusen tack till er fantastiska människor som arbetar på Herrgården. Fem plus av fem möjliga!
Makarna Jonsson

Bokningsförfrågan

Välkommen att göra din bokningsförfrågan nedan eller ring oss på telefon 060-408 40.

  Förfrågan gäller*

  Boende

  Bordsbokning

  Kontaktperson

  Ange vilket evenemang eller aktivitet som du är intresserad av.

  Ange gärna era tankar och idéer om er fest/bröllop i meddelanderutan.


  Detta är en förfrågan. Du kommer att få en bekräftelse per e-post på att förfrågan är mottagen. Vi återkommer till dig inom kort.