Varmt Välkommen till ditt hotellrum!

Vi hoppas att du ska trivas och att du ska sova gott här.

Frukosten serveras måndag-fredag 07,00-09,00 och lördag-söndag 07,00-10,00.

Restaurangen är endast öppen för förbokade grupper, kolla gärna vad vi erbjuder under din vistelse.

Två trappor upp från restaurangen, i området utanför Brunkullan, finns mindre kyl och frys där man kan ha mat med sig. Mikrovågsugn och vattenkokare  finns att låna.

En trappa ner från restaurangen finner ni Herrgårdens rekreationsavdelning med möjlighet till bastu och ett enklare gym, det finns även ett pingisbord. SPA baden är stängd under sommarperioden. Det finns ett sällskapsrum med TV nere vid bastun.  I Kjellerstedska rummet finner ni biljard och dart.

Vid sen ankomst är det entrén en trappa ner från restaurangen som är ingång. Din rumsnyckel fungerar i låset. Lördagar och söndagar är vi inte bemannande efter klockan 14,00.

Vi städar inte automatiskt ditt rum om du bor fler nätter.V Istället får våra gäster som önskar den servicen beställa detta kvällen innan. Som många andra hotell gör vi denna förändring för miljön och klimatets skull.

Vi erbjuder fritt trådlöst nätverk: Anslut till nätverket sorakerherrgard-guest, ange lösenord: Kempe2019, du kan även ansluta till vårat nätverk via QR-koden nedan:

Säkerheten är viktig för oss, läs i din rumsmapp om utrymning.

Journummer: 070-2060649

Dina tankar och idéer är viktiga för att vi skall kunna utveckla Herrgården ytterligare. Lämna gärna Dina synpunkter till mig eller någon av mina kollegor. Vårt mål är att vi ska vara en fin mötesplats och ett hemtrevligt boende. Det enkla kan vara det fina och genuina. Vi gör allt vi kan för att du ska trivas hos oss. Vi vill att man ska känna sig som hemma på Herrgården.

Om du vill utforska området så hittar du all info om sevärdheter och upplevelser via denna länk: https://visitsundsvall.se/?location=Timr%c3%a5

Tack för att Du valt att bo på Söråkers Herrgård

Med vänliga hälsningar

Platschef Maria Åman
maria@sorakersherrgard.com

 

 

 

 

Bokningsförfrågan

Välkommen att göra din bokningsförfrågan nedan eller ring oss på telefon 060-408 40.

Förfrågan gäller*

Boende
Bordsbokning

Kontaktperson

Ange vilket evenemang eller aktivitet som du är intresserad av.
Ange gärna era tankar och idéer om er fest/bröllop i meddelanderutan.


Detta är en förfrågan. Du kommer att få en bekräftelse per e-post på att förfrågan är mottagen. Vi återkommer till dig inom kort.