Allt vi tillagar i herrgårdens kök kryddas med känsla. Vi väljer gärna lokala råvaror till våra menyer och allt är av högsta kvalitet. I vår restaurang kan ni välja mellan att ta något enkelt och snabbt eller att tillbringa hela kvällen med att uppleva en komplett måltid. Minimum antal för våra menyer är 25 personer.
Tveka inte att fråga oss om alternativ. Är ni ett större sällskap så skräddarsyr vi självklart efter önskemål.
Vid matallergi eller intolerans kontakta oss i förväg så löser vi det!
-
Konferensmeny hösten 2020 (endast förbokade grupper) välj en gemensam rätt för hela gruppen
-
Förrätter
-
Vichyssoise med sikromPotatis och purjolökssoppa med krispig lök och örtströ105 kr
-
Herrgårdens tomatsoppaToppad med chevréost och lantbrödskrutonger105 kr
-
Ostcocotte med gubbröraServeras i en smördegsskål105 kr
-
Varmrätter
-
Herrgårdens SlottsstekFlankstekt i slottsstektappning. Serveras med hasselbackspotatis, primörer och gelé225 kr
-
Fiskgryta Saint JacquesKrämig fisk och skaldjursgryta med pernod och gruyéreost. Serveras med rissole potatis225 kr
-
Rödvinsbrässerad ÄlghögrevServeras med potatispuré, bakad kål och smörstekt svamp225 kr
-
Halstrad fjällrödingMed rostad pumpa, smörsås med bryntsmör och forellrom. Serveras med potatis och blomkålspuré225 kr
-
Dessert
-
MarängsvissVaniljglass, romkokta bananer, maräng, choklad och grädde65 kr
-
SaltlakritspannacottaToppad med hallonkompott65 kr
-
Choklad cheesecakeServeras med syltade jordgubbar och mynta65 kr
-