Aktiviteter

Föreläsning & Workshop: 1.5-2 tim introduktion till BREATHWORK
350 kr/pp. Minst 10 pers.
Du får med dig kunskap om andningens anatomi och betydelse för bättre hälsa och mindre stress. Passar chefer och medarbetare, ledningsgrupper och alla intresserade.
VEM ÄR ROGER
Roger Kangas är en visionär inom personlig utveckling och en pionjär inom att integrera vetenskapliga metoder för att förbättra mänskligt välbefinnande och potential. Roger kombinerar djupgående kunskaper om mänskligt beteende med praktiska tekniker för självförbättring.
Hans arbete fokuserar på att hjälpa individer att bryta igenom begränsande tankemönster och att frigöra sin fulla potential. Genom sina interaktiva föreläsningar och workshops, har Roger blivit känd för sin förmåga att översätta komplexa vetenskapliga koncept till handfasta strategier för personlig tillväxt och ledarskapsutveckling.
Roger är inte bara en inspirerande talare, utan också en författare och mentor som engagerar sig i att stödja människor på deras resa mot självupptäckt och transformation. Hans unika tillvägagångssätt har hjälpt tusentals människor att uppnå betydande förändringar i både deras professionella och personliga liv.
Med en passion för att utforska gränserna för mänsklig kapacitet, fortsätter Roger att vara en ledande röst inom området för personlig utveckling, och hans arbete fortsätter att inspirera och vägleda människor världen över.

http://www.rogerkangas.se/

Bokningsförfrågan

Välkommen att göra din bokningsförfrågan nedan eller ring oss på telefon 060-408 40.

  Förfrågan gäller*

  Boende

  Bordsbokning

  Kontaktperson

  Ange vilket evenemang eller aktivitet som du är intresserad av.

  Ange gärna era tankar och idéer om er fest/bröllop i meddelanderutan.


  Detta är en förfrågan. Du kommer att få en bekräftelse per e-post på att förfrågan är mottagen. Vi återkommer till dig inom kort.