Aktiviteter

”Mordmysterium”

Ska ni arrangera ett roligt och spännande event till er personalfest, konferens, kundaktivitet, kick-off, födelsedagsfest eller möhippa så är det här en trevlig aktivitet i samarbete med Mordmysterium Norr.

Deras instruktörer leder evenemanget från början till slut och ert uppdrag är att försöka lista ut vem i sällskapet som är mördaren. Ett mordmysterium genomför ni företrädesvis under en middag.

Alla mysterier är kryddade med roliga karaktärer, skumma typer, hemliga kärleksförhållanden, kluriga ledtrådar och en intrig som utlovar en kväll att prata om och minnas länge.

Mordmysterium kostar 319 kr per person (exkl. 25% moms). Tillkommer gör resekostnad tur och retur från kontoret i Hackås med 40 kr/mil (exkl. 25% moms).

Minimidebitering 15 personer. I utkanterna av Jämtland och utanför Jämtland varierar minimidebiteringen – Herrgården hjälper till med offertförfrågan.

Minimiantal för att genomföra ett mordmysterium är 10 personer.

 

www.mordmysteriumnorr.se

För inspiration, se denna länk:

Bokningsförfrågan

Välkommen att göra din bokningsförfrågan nedan eller ring oss på telefon 060-408 40.

  Förfrågan gäller*

  Boende

  Bordsbokning

  Kontaktperson

  Ange vilket evenemang eller aktivitet som du är intresserad av.

  Ange gärna era tankar och idéer om er fest/bröllop i meddelanderutan.


  Detta är en förfrågan. Du kommer att få en bekräftelse per e-post på att förfrågan är mottagen. Vi återkommer till dig inom kort.